Ny krögare

Publicerat: 2022-09-26 09:23 - Skrivet av Mikael Norman

Hamnkrogen + Falkenbergs GK = Sant! Efter en tids diskussioner med Falkenbergs GK är det nu klart att Hamnkrogen i Falkenberg kommer driva restaurangen samt kiosken på Falkenbergs golfbana 2023.

Hamnkrogen + Falkenbergs GK = Sant!

Efter en tids diskussioner med Falkenbergs Golfklubb är det nu klart att Hamnkrogen i Falkenberg fr.o.m nästa säsong kommer driva restaurangen samt kiosken på Falkenbergs golfbana!

Hamnkrogen står för genuin mat lagad från grunden på bästa möjliga råvaror serverad med glädje och service. Vi kommer erbjuda ett varierat utbud av maträtter där såväl medlemmar, juniorer som greenfeegäster och allmänhet skall hitta något som passar både smaklökar och plånbok och mage. 

Vår ambition är att sätta golfrestaurangen på Falkenbergs GK på kartan med en profil och kvalitet som matchar den höga nivå och fina rykte som golfbanan har och att bli ett självklart mål även för maten. 

Mer information om maten, öppettider och vår profil kommer under vårvintern. Preliminärt räknar vi med att öppna den 1 mars, 2023 när vårt team av medarbetare är på plats. 

 

Tävling!

Hjälp oss hitta ett passande namn som passar för en golfrestaurang på Falkenbergs GK. Ett namn som sticker ut, associerar till golf, kvalitet & service. 

Bästa förslag vinner ett presentkort värt 1000kr på golfrestaurangen OCH ett presentkort värt 1000kr på Hamnkrogen i Falkenberg. 

Maila dina förslag till info@hamnkrogenfalkenberg.se innan den 31 november. Vinnaren utses kort därefter. 

 

Om Hamnkrogen i Falkenberg

Hamnkrogen står för kontinuitet och kvalitet. Med samma ägare under mer än tio år har vi kontinuerligt utvecklats till att bli en av de största lunchrestaurangerna i Halland. Förutom att äta i vår matsal erbjuder vi såväl avhämtning, drive-thru som utkörning till företag och äldre samt catering. Hamnkrogen ägs och drivs av Shadi Sharit under ledning av kökschef Per Häggqvist.

 

Hälsningar - Shadi Sharit

0703922429