Boende

Här hittar du de boenden (Hotell) vi rekommenderar och har samarbeten med idag.

När du tänker boka boende och spel på vår bana - kontakta respektive hotell för priser och specialiteter.

Du kan också kontakta Falkenbergs Turistinformation, FBG Falkenberg.

Grand Hotel

Grand är ett anrikt stadshotell med nyrenoverade rum och konferenslokaler. Här bor du mitt stan och har behagligt gångavstånd till butiker och restauranger men också till Vallarna och Gamla stan. Du kan följa strandpromenaden ner till Skrea strand.

Efter en dag av golfspelande kan det vara skönt att gå ner i varv. I Grands relaxavdelning finns en avslappnande miljö med massagestol, ång- och torrbastu samt ett mindre gym.

Till hemsidan

Strandbaden

Falkenberg Strandbaden hotell med spa och konferens ligger strax utanför centrala Falkenberg med ett underbart läge mitt på Skrea strand. Falkenberg Strandbad är ett av de finaste spa-hotellen på västkusten och har en underbar strand som sträcker sig längs med kusten.

Inte konstigt att spa-besökare, konferensgäster eller bara allmänna livsnjutare åker från Göteborg, Skåne, Bohuslän eller praktiskt taget hela Sverige, och även utomlands, för att besöka oss.

Till hemsidan

Hamngatan 27

Med centralt läge i Falkenberg ligger Hotell Hamngatan 27 i en vacker omgivning – nära både stad och hav.

Detta nya hotell ligger vackert beläget vid kajkanten i gamla stan där Ätran mynnar ut i Kattegatt. Hotellets 34 rum är rymliga, ljusa och inredningen är inspirerad från tiden då det gamla sjömagasinet byggdes. Allt är smakfullt inrett med känsla för material och kvalitet och de flesta rum har utsikt över vattnet.
Hamngatan 27 kontaktas på +46 (0)346 87767 eller hotel@hamngatan27.se

Till hemsidan