Seniorverksamhet

Club 65 är en egen förening inom Falkenbergs Golfklubb

Club 65 är öppen för alla medlemmar i Falkenbergs golfklubb från och med det kalenderår man fyller 60 år.

Vi organiserar golfspel för medlemmarna i Club 65 under ca 25 veckor varje år.

Vi spelar som regel på måndagar och startar klockan 07.30. Vissa undantag finns - kolla längre ner i PDF-filerna.
(Man kan önska tidig eller sen starttid när man anmäler sig på Min Golf)
Det är valfritt för alla att spela från röd eller gul tee.

Vi bokar alltid via Falkenbergs Golfklubbs hemsida / Tävling / Tävlingar, eller via Min Golf - "Sök tävling"

Anmälningstid: måndagar från kl. 06:00 till torsdagar 23:55 för spel kommande måndag.
Lottning sker sedan under fredagen och en startlista redovisas senast lördag kl 14:00.

TRIVSELKVÄLLAR PÅ RESTAURANGEN

Club 65 anordnar några gemensamma träffar på restaurangen under säsongen. Se PDF-filer längre ner.

UTFLYKTER
Vi gör också utflykter till närliggande klubbar, en på våren och en på hösten.

Club 65 är inriktad på tävling, motion, få nya vänner och det gör vi genom golfen.

Årsavgiften är för närvarande: 200 kronor

Hjärtligt välkommen som medlem i Club 65.

Maila intresse till E-post: ekonomi@club65fbg.se
Ange ditt GOLF ID – För och efternamn och du får en faktura samt ytterligare information. Mer info hittar ni under club 65 på Falkenberg Golfklubbs hemsida.