Gentlemen's evening tisdag den 12 juli

Förra året blev en succé, så nu kör vi en favorit i repris! Vi vill visa hur trevligt vi damer har det på tisdagar med spel och After Golf och hoppas att vi kan inspirera herrarna att göra något liknande.

Vi damer bjuder in en spelsugen man; partner, son, arbetskamrat, granne e dy och vi spelar bästboll och givetvis är alla med på After Golfen efteråt som kostar 125:- för en lättare maträtt med dryck; vin, öl eller alkoholfritt. Paren lottas och vi kommer inte att spela med vår inbjudne gäst. Har du ingen manlig gäst att bjuda är du givetvis välkommen likväl om du är herre och ser det här!

Starttiden kommer i år att publiceras på Mingolf.se, vi har lärt oss av förra årets lilla kaos och första start är 16.30. Vi kan tyvärr inte ta hänsyn till att du och din gäst kommer att hamna i bollar nära varandra, men på After Golfen samlas vi ju alla, så vik kvällen!

Alla, både damer och herrar anmäler sig via sms till Ros-Marie Berg på 070-812 17 87 senast onsdag den 6 juli och viktigt att du anger ditt golfid när du anmäler dig!

Varmt välkomna till en riktigt trevlig, rolig tävling och kväll!

Inger, Lena, Lillemor och Ros-Marie

Halvsäsongsmöte damverksamheten

I torsdags samlades vi fyra i damkommitten; Inger, Lena, Lillemor och Ros-Marie för ett halvsäsongsavstämningsmöte. Vi har gjort så många roliga och uppskattade aktiviteter under vintern/försäsongen med stor uppslutning; frisbeegolf, mörkergolf, Luciagolf och Blåkullagolf, spansk afton mm. Tack alla för att ni ställt upp på våra knasiga påhitt!

Det är dock några saker vi vill lyfta:

1. Vi ska inte ändra förutsättningarna för lottningen på After Golf kvällarna under säsongen, även om det var så trevligt att se de sista bollarna sitta och äta tillsammans. Ska vi ändra görs det efter säsongen så att alla vet förutsättningarna. Att inte äta får inte bli en ”bestraffning” att hamna i de sista bollarna. Låt oss gemensamt klura på hur vi ska göra till nästa säsong, det här är så knepigt när vi är så många! Alla förslag emottages tacksamt!
  1. Vi i damkommitten har nu suttit i tre respektive fyra år och vi känner att vi har tömt vår fantasi och att nytt blod måste komma till. Vi har tillfört After Golf, hemlig resa, spel på annan ort, utbyte med Haverdal, Gentlemens evening mm och nu är det tomt på idéer. Vi kommer att sitta nästa år också, dvs till oktober 2023 innan vi alla fyra lämnar samtidigt. Det innebär att ni som känner lockade kan vara med oss redan nu!
    Snälla, ni som känner er manade kan säga till redan nu! Vi behöver dock ha fyra intresserade klara till säsongsavslutningen så att ni kan gå parallellt med oss hela nästa år, annars blir ju risken att vi inte har någon damverksamhet 2024.

Stor kram till er alla från oss alla!

Inger, Lena, Lillemor och Ros-Marie

Damverksamhetens säsong har nu startat

Spelprogrammet ser du längre ner i en PDF.

På tisdag den 19 april med första start 16.30 startar årets damverksamhet på riktigt! Likaså startar vi 16.30 den 26 april, sen blir det sommartid och första start 17.00. Golfvärdarna finns på plats en halvtimme innan start.

Jämna veckor har vi vår uppskattade AG (after golf). Anmälan på plats och vår nya krögare erbjuder en lättare rätt + dryck för 125:- och det är verkligen så uppskattat och roligt!

Årets golfvärdar och spelschema sitter uppsatt på anslagstavlan i klubbhuset från och med i morgon långfredag.

Om du vill byta tid, löser du det själv!

Dessutom läggs schemat i damernas WhatsApp grupp.

Är du inte med där, kontakta Inger, så fixar hon det. Har du inte möjlighet att komma upp till klubbhuset och se din tid, hör av dig till någon av oss ledamöter, så mailar vi schemat till dig.

Har du några frågor vänder du dig till någon av oss i Damverksamheten.

Nu ser vi fram emot en rolig säsong med många glada skratt och vi följer givetvis klubbens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller Corona för allas trivsel och säkerhet.

Ledamöter i Damverksamheten

Lena Glader Frankfeldt Ros-Marie Berg