Gentlemen's evening 12:e juli

Publicerat: 2022-06-30 - 07:52 - Skrivet av Golfinity

Förra året blev en succé, så nu kör vi en favorit i repris den 12:e juli! Vi vill visa hur trevligt vi damer har det på tisdagar med spel och After Golf och hoppas att vi kan inspirera herrarna att göra något liknande. 

Vi damer bjuder in en spelsugen man; partner, son, arbetskamrat, granne e dy och vi spelar bästboll och givetvis är alla med på After Golfen efteråt som kostar 125:- för en lättare maträtt med dryck; vin, öl eller alkoholfritt. Paren lottas och vi kommer inte att spela med vår inbjudne gäst. Har du ingen manlig gäst att bjuda är du givetvis välkommen likväl om du är herre och ser det här!

Starttiden kommer i år att publiceras på Mingolf.se, vi har lärt oss av förra årets lilla kaos och första start är 16.30. Vi kan tyvärr inte ta hänsyn till att du och din gäst kommer att hamna i bollar nära varandra, men på After Golfen samlas vi ju alla, så vik kvällen! 

Alla, både damer och herrar anmäler sig via sms till Ros-Marie Berg på 070-812 17 87 senast onsdag den 6 juli och viktigt att du anger ditt golfid när du anmäler dig!

Varmt välkomna till en riktigt trevlig, rolig tävling och kväll!

Inger, Lena, Lillemor och Ros-Marie